plumbing and drawings, construction still life

Loodgieterswerk

Badkamer compleet vernieuwen?

Bent u van plan om uw badkamer compleet te vernieuwen en bent u op zoek naar een loodgieter voor Arnhem en omstreken?  Winstallatie plaatst uw sanitair en bijbehorende leidingwerk.

Advies & Installatie

Nieuw sanitair voor uw badkamer of wc? Winstallatie helpt u graag om dit te plaatsen. We komen op het afgesproken tijdstip langs en plaatsen uw nieuwe wc, douchecabine of bad op een professionele manier. Bij de installatie van nieuw sanitair is het ook belangrijk dat alles op de correcte manier wordt aangesloten. Zo voorkomt u niet alleen problemen zoals verstoppingen, nare luchtjes en overstromingen, maar ook dat er geen warm water uit de kraan komt. 

 

Smaak en ruimte is bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Wij adviseren u graag over goed uitvoerbare oplossingen die voldoen aan de door u gestelde eisen en die ook nog eens binnen uw budget passen. Uiteraard plaatsen wij het sanitair graag voor u. Het bijbehorend leidingwerk kunnen wij ook voor u verzorgen.

Repareren van lekkage

Als u last heeft van een lekkage is het belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Wij bekijken waar het probleem ligt en repareren de lekkage. Uiteraard kijken we ook meteen naar de oorzaak, waardoor in de toekomst verdere problemen worden voorkomen.

De service van Winstallatie

Bij Winstallatie snappen we hoe belangrijk vakwerk is. Als u geniet van vloerverwarming bij u thuis, is het direct heel vervelend als dit niet meer functioneert. Wij zorgen daarom dat alles volgens de correcte manier wordt geïnstalleerd of opgelost. Dat zorgt ervoor dat u onbezorgd van uw huis kunt genieten. Zoals het hoort.

Nieuw sanitair voor uw badkamer of wc? Winstallatie helpt u graag om dit te plaatsen. We komen op het afgesproken tijdstip langs en plaatsen uw nieuwe wc, douchecabine of bad op een professionele manier.

Hulp nodig?