CV-ketel installatie

De meest betrouwbare en voordeligste manier

De cv-ketel is één van de meest betrouwbare en voordeligste manier om het huis te verwarmen. Wij kunnen alle werkzaamheden rondom cv-ketels uit handen nemen. Denk aan de installatie, onderhoud en reparatie. Hieronder vertellen we je meer over deze diensten.

Advies en installatie door professionals

De meeste cv-ketels hebben een levensduur van zo’n 12 tot 15 jaar. Na die tijd is kans op storingen groter en worden ook de reparatiekosten steeds hoger. Winstallatie is het juiste adres voor het installeren en onderhouden van uw cv-ketel.

Goed advies

Wij helpen u bij het advies voor een nieuwe ketel, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. We houden rekening met de mate van isolatie en de oppervlakte van de woning. Zo koopt u altijd een ketel die precies krachtig genoeg is voor uw situatie.

Winstallatie is o.a. gespecialiseerd in Intergas ketels. De Intergas HRE-serie behoort tot de beste CV-ketels op de markt. Ze staan garant voor betrouwbare warmte en bieden het comfort dat u mag verwachten. Standaard is de HRE serie uitgerust met een A-label pomp. Deze pomp zorgt ervoor dat u nog eens extra gaat besparen op uw energierekening.

Daarnaast zijn wij ook ATAG dealer. Alle ATAG combi-ketels zijn klaar voor de toekomst en warmtepomp-ready, waarbij een naadloze samenwerking met warmtepompen is gegarandeerd. ATAG CV-ketels zijn ook nog eens extra comfortabel en zuinig door de combinatie met een slimme ATAG thermostaat.

Welke CW waarde heb ik nodig?

Een belangrijk factor voor het uitzoeken van een CV ketel is de hoeveelheid warm water dat u per minuut wenst te verwarmen. Een groot huishouden zal meer warm water tegelijk nodig hebben ten opzichte van van klein huishouden. De CW-waarde (Comfort Warmwater) van een CV ketel geeft aan hoeveel water deze per minuut kan verwarmen. Bij cv-ketels kan je kiezen uit een CW3, CW4, CW5 en CW6. Het getal geeft een klasse aan: Hoe hoger deze waarde is, hoe meer warm water de ketel kan leveren per minuut. De CW-waarden zijn vastgesteld door Stichting Gaskeur.

Installatie

Na de aanschaf van de ketel maken we een afspraak voor installatie. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat alles volgens de richtlijnen aangesloten wordt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle, optimale en veilige installatie. Dat geldt natuurlijk ook voor de thermostaat.

Afvoer van de oude ketel

Na de installatie ruimen we alles netjes op en nemen we alle oude spullen weer mee. Het enige dat u nog hoeft te doen, is een aangename temperatuur kiezen.

Wij helpen u bij het advies voor een nieuwe ketel, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. We houden rekening met de mate van isolatie en de oppervlakte van de woning. Zo koopt u altijd een ketel die precies krachtig genoeg is voor uw situatie.

Hulp nodig?