Airconditioning

Lekker koelen & verwarmen met een airco

Niet meer slapen in een warme slaapkamer of thuiswerken in een benauwde ruimte? En wist u dat een airco niet alleen gebruikt kan worden om te verkoelen maar ook om de betreffende ruimte op een groene manier kunt verwarmen? Hiermee bespaar je enorm op je gasverbruik. Verder zorgt het ook voor het ontluchting en het filteren van de lucht. Dit samen zorgt voor een perfect binnenklimaat. Een airco is dus allang geen overbodige luxe meer. Wij zorgen voor de complete installatie, onderhoud en reparatie van uw airconditioning.

Energiezuinig

Door de stijgende energieprijzen en de groeiende bezorgdheid voor het milieu is het aanschaffen van een energiezuinige airconditioning een juiste keuze. Huidige airconditioning systemen zijn waterpompen. Een warmtepomp haalt 75% van zijn energie uit de buitenlucht waardoor het verbruik van elektriciteit erg laag is. De overheid stimuleert deze manier van duurzaam opwekken en daardoor zijn hier subsidies voor.

Goed advies

Wij kunnen u helpen bij het uitkiezen en bestellen van uw airco. Vanzelf sprekend is onze monteur STEK gecertificeerd. Winstallatie is o.a. Daikin & Mitsubishi dealer. Deze airconditioning systemen hebben de hoogste energielabels op de markt. Met een focus op hernieuwbare energie en besparingen dankzij hun invertertechnologie, haalt u uw voordeel uit een energiezuinige totaaloplossing met een optimaal comfort en het hoogste rendement.

Wat is een single split:  Deze bestaat uit 1 binnenunit en 1 buitenunit. Doordat de units aan elkaar gekoppeld zijn kunnen ze 1 ruimte verkoelen en/of verwarmen. De single split wordt het meest gebruikt voor zolders, slaapkamers of kantoor ruimtes. De airconditioning wordt altijd geleverd met een afstandsbediening. Moderne airconditioning systemen hebben een Wifi module zodat u met uw smartphone of tablet de airco kunt bedienen.

Wat is een multisplit: Hier kunnen meerdere binnenunits aangesloten worden op 1 buitenunit. Het verkoelt en verwarmd maximaal 5 verschillende ruimtes. De binnenunits kun je per ruimte instellen en ook zijn deze in verschillende grootes, stylen en kleuren verkrijgbaar.

Doordat de buitenunit niet in de woning zelf staat zult u weinig tot geen geluidsoverlast ervaren. Hierdoor zijn split unit airco’s veel stiller dan mobile airco’s.

Onderhoud van de airconditioning

Uiteraard geniet u het langste van uw airco als deze regelmatig wordt onderhouden. Ook daarvoor kunt u een afspraak met ons maken. Onze monteur komt dan bij u langs en zorgt ervoor dat alles naar behoren blijft functioneren. Wordt er schade geconstateerd? Dan repareren we dat meteen even. Zelf kunt u natuurlijk ook iets doen. Door de filters regelmatig schoon te maken met stofzuiger.

Dankzij onze professionele installateurs, welke STEK gecertificeerd zijn, verloopt het hele proces soepel en snel. Binnen een paar uur geniet je van heerlijk koele temperaturen. Zelfs als het buiten 38 graden is.

Hulp nodig?